Funderar du på guldpris per gram?

av | 14 December, 2022

Undrar du över guldpris per gram? När det gäller guldpris per gram, så är detta något som kan variera en del. Idag finns det många ställen som erbjuder sig att köpa ditt guld. Kanske du har smycken i guld du inte längre använder? Då är det ju smart att sälja av det och få pengar för det istället. Det finns ett bra ställe dit du kan sälja ditt guld och det är Guldwebb. Det är enkelt:

  • Beställ ett guldbrev
  • Du skickar ditt guld
  • Guldwebb värderar och köper ditt guld. Du har pengarna på kontot samma dag.

Bakom Guldwebb så står det personer som har en lång erfarenhet av att handla med ädelmetaller. De har inga dolda avgifter samt att deras värderare är erfarna. De har även certifierade och kontrollerade guldvågar. När du skickar ditt guld i deras guldkuvert så är det även försäkrat under transporten.

Vad kan du få för ditt guld per gram?

Man pratar alltid om guldpris per gram, eftersom att det är enklast att beräkna vad du kan få. Oftast så väger inte smycken så mycket heller att det går räkna högre än i just gram. Du kan sälja ditt guld, oavsett om det är 8 karat eller 24 karat. Dock är det högre guldpris per gram ju högre karat ditt guld är på. Du behöver inte själv ha koll på ditt guld, vad det är, utan det kan värderarna ta fram. När de gjort det, så får du betalt, samma dag. Det är smidigt och enkelt!