Satsa på MDM för er säkerhet

av | 09 Januari, 2019

MDM står för Mobile Device Management. Det är en telefonilösning eller en tjänst ni kan välja att ha. Med mdm får ni en bra kontroll över alla era mobila enheter. Det är bland annat lätt att blockera all åtkomst till företagets information om det skulle vara så att din mobil blir stulen eller att du har tappat den. I dag är det ju ofta så att mobilen innehåller det mesta. Det är lagring av både privatliv och saker som rör ens arbete. Om ni som företag satsar på Mobile Device Management så får ni ett molnbaserat verktyg som låter er ha kontroll på alla mobiler inom företaget. Med detta system kan man kontrollera installationer så väl som åtkomst.

Använd er av Mobile Device Management

Om du tycker det låter intressant med MDM eller Mobile Device Management, så ska du besöka dialect.se. Det är nämligen detta företag som erbjuder denna telefonilösning. De har detta molnbaserade verktyg och på deras sida kan du läsa mer om vad det innebär att ha detta. Vad som kan vara skönt att veta är att med MDM så skyddar ni känsliga data enligt GDPR, ni kan automatisera inställningar och appar. Det är dessutom lätt att komma igång samt att det även är enkelt att sedan hantera.

Detta är ett bra verktyg för alla typer av företag som använder sig av mobila enheter i sitt jobb. Alla anställda kan få tillgång till det. Det gör att det blir mycket säkert att ha mobilen i jobbet.